Tankar, återblick över juli och min återkomst efter sommar uppehåll

Ja var ska vi börja? Vi börjar väl med, hjärtligt välkomna tillbaka nu är batteriet laddat, jag kanske är lite brunare? Du som läser kanske har saknat inlägg här? Vi fortsätter nog i samma spår som innan men ensak är ny… Inlägg kommer bara tisdagar, torsdagar. Jag har tänkt att idag lägga ihop, tankar, återblick över juli & min återkomst om vi ska kalla det så? Återkomst är vi ju klara med. Så tankar tar vi nog nu?

 

Tankar

 

Ibland är det bra att blicka tillbaka för att stärka sig själv… Jag tänker ofta tillbaka till tiden man var frisk, kunde spontant åka till Stockholm Solna och se fottbol och sånt det är något som inte går längre. Tänker ofta även på efter ett break up med mitt ex sluta många att typ hänga med mig? Visst kanske engång om året duger man för vissa? Andra var det flera år sedan. Då tycker inte riktigt jag att man är där som en stöttande vän? På två år har jag gått från nästan hel stum till att typ kunna göra mig förståd och det händer ofta att i mitt huvud går tankarna är det för att jag vart sjuk folk tappade intresse? Hjärntvättade en viss människa många av mina vänner? Ja vad hände egentligen? Detta är mina tankar bara jag har aldrig sagt att det är rätt eller fel så ta inget av detta fel eller personligt! Finns så mycket mer som snurrar i huvudet jag vill skriva ut. Men även jag har gränser.

 

Återblick över juli månad…

 

I juli så hände det bland annat att jag besökte en vän jag inte träffar så ofta *bild på detta uteblir*. Var dock på Summer Meet 2024 där vart det bilder i alla fall. Och ska se hur mycket steg det vart? Jag var alltså där *fredag* 1587 st steg vart det. Överaskad av att det inte vart mer? Men så kanske det är ibland? Men bilder och en film vart det Youtube video

 

 

Men vi är inte klara där, för hände mer i juli bland annat tog Mamma ansvar över mig en vecka… Fick träffa syrran & fick då även visa hur långt jag har kommit i talet vill ni med höra? Finns en färsk 2 veckor & några dagar gammal TikTok här Tal video *TikTok* och än är jag inte klar hände ju mer veckan hos Mamma. Jag gick på en foto promenad med hennes man och bilder finner ni här promenad bilder i Fagerskogen så en del gjorde jag under veckan där Mamma hade ansvaret. Just promenaden i Fagerskogen saknar steg då jag glömde mobilen hemma hos Mamma! Men ja en vecka med massa familje mys och träning för mig på olika sätt.

 

Sedan hände mer över natta utan min familj hos en vän men just det där är väl ganska privat pga olika andledningar… Men detta var mitt juli har ni saknat inlägg här? Skapar en poll över det för vill låta er vara med och tycka till med.

 

Har ni saknat inlägg??

View Results

Loading ... Loading ...

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


 



 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *