En återblick från en väldigt spännande dag

Detta är en återblick dels för att mjukstarta efter sommar uppehållet. Sedan finns det väl inget speciellt att skriva om denna vecka utom detta? En dag som var väldigt rolig. Dels besök hos Pappa & en kusin träffade jag. Dom driver ett företag Grävlings Naturprodukter Gräsö och dom har försäljning i Gräsö Antik&Kuriosa som ligger i Söderboda på Gräsö har ni vägarna förbi Gräsö någon gång? Då tycker jag Absolut ni ska passa på att svänga förbi där på ett besök.

Klockan är runt 10 tiden på morgonen, trött som bara f.. pallrar jag mig upp ur sängen, jag vet att det idag kommer bjudas på många intryck. Detta är något jag bara gör typ 1 gång om året? Tyvärr har det inte blivit fler besök på Gräsö pga avståendet från Enköping det är nästan en tur på 3 timmar enkel väg ditt. Så kanske inte så jätte konstigt? Men idag händer det äntligen. Men kaos i Öregrund där färjan till Gräsö avgår ifrån så detta är att vänta ni kommer nog förstå snart? Detta inlägg påbörjas innan resan därför kan det se lite konstigt ut. Det är inte vad som helst i Öregrund utan det är eventet Båtveckan så det väntas typ 20.000 till 30.000 personer i omlopp. Så det är säkert långa köer och annat negativt.


Detta var dock fel, var okej ändå i Öregrund, misstänker att det är mer folk i omlopp när ni får detta inlägg? Alltså idag lördag. Men jäklar vilken bra dag dels träffa jag en kusin som jag inte träffat på många år vilket jag redan har nämt, träff Pappa och syskon och efter träff av en vän och återuppleva en gammal sak.

 

Men här kommer bilderna jag har inte fotat får ge all tacksamhet till Mormor. Det är från hela dagen.

 

Gräsö & annat


 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


 



 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *