Hamburgeriet idag igen

Jag har idag att bjuda på reklam, possetivet & steg. Jag hoppas ni orkar läsa? Kommentera gärna med samt sprid ett ord om talsvorigheter.se till vänner, familj & kanske grannen? Detta med att bjuda på inlägg är inte det lättaste när finmotorik etc krånglar, fingrar som står ut rakt i luften ja ni kanske förstår? Då kanske ni kan vara lite snälla och hjälpa en handikappad person som mig? Nu drar vi igång detta!

Först ut ja ni blir väl knappast förvånade? Ett kul återbesök på mitt favorit hak Hamburgeriet i Västerås eller rättare sagt i Kopparlunden hittar du/ni Sveriges, europas godaste hamburgare så har ni vägarna förbi Västerås? Åk in på Hamburgeriet som ni hittar i Kopparlunden. Just idag tog jag tillfälle i akt och övade på mitt tal även om Mormor sköter beställning så är det bara jag i slut ändan som vet vad jag ska ha. Så idag med Mormors hjälp ska jag försöka säga min egen beställning. I liknande sammanhang när inte ens Mormor har varit med har det funkat kanon?

 

 

efter Hamburgeriet var det hem för nästa att göra, jag må vara förtids eller vad det heter? Men har mycket att göra ändå. Hem för att starta stream på Twitch här hittar ni mig men brukar försöka hålla Twitch utanför talsvorigheter.se dels ska inte detta handla om spel, Twitch & sånt. Utan om min hjärnskada och resan tillbaka. Men det dödar inte att nämna det ibland ytterst sällan. Men det är vad jag håller på med utanför bloggandet och allt runt talsvorigheter.se. är man intresserad av spel och sånt rekommenderar jag att följa!

 

 

 

Och nej har inte glömt, det är nog inte super mycket? Men här är dagens steg: 1294 st.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


 



 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *