Extra inlägg ”special inlägg”

Ni kanske inte får världens mest intressanta inlägg? Men jag har något att berätta. Vi tar det här under.

Jag fick tips av min Mormor, blogga när du känner för och när du har något att skriva om. Är kanske ett av dom bästa tipsen på länge? Så istället för att inlägg ska komma fasta dagar, kommer jag härdan efter blogga när något händer eller kanske har framsteg att rapportera? Då slipper jag även ödsla tid på sånt här ”korta inlägg” som detta…

Men när jag ändå skriver kan ni få följa med en dag med Vincent till kväll. För där efter händer inte mycket som är intressant ”confa Minecraft server & detverse” om ni mot all förmodan tycker det låter intressant? Då finns Ovania på Discord är en gammal 1.16.5 spigot (Java) server med inriktning Towny + finns economy, shop, parkour & 24/7 support. Förutom när jag sover då? Discord och server ip: ovania.serv.nu version 1.16.5.

Min dag då om vi ska skippa Minecraft snacket? Jag var på en vuxen butik ej det några av er tänker, här säljer dom snus & vape etc. En butik med strikt 18 års gräns och efter var jag med Mormor på det verse ärenden. Det har väl inte hänt jätte mycket mer? Jag har knappt gjort något intressant idag tyvärr såhär kan det ibland se ut. Därför jag tar bort fasta dagar och bloggar bara mer när jag känner för det. Men tänkte bjuda på ”steg” så ni får något litet men ändå kul att läsa 266 steg. Inte jätte mycket? Men bättre än inget.

 


bild


 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


 



 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *