Älskar när det händer saker

I förgår var jag på bio, igår resturang man kan säga att denna helg har varit händelserik?! Men har även något jäkligt stort framsteg att berätta. Nu kör vi igång!

 

Jag var som sagt på bio i förgår med ingen mindre än min underbara Mamma vi såg nya Joker filmen. Fy vad grov men bra. Ända som var skumt är slutet. Mer väljer jag inte att säga. Men i alla fall tack Mamma för en underbar bio kväll. Men ni är säkert intresserade av att läsa om mitt framsteg? Kände mig trygg med Mamma bredvid min sida ”ändå jag som satt på pengarna” så tog tillfället i akt och testade att testa och betala / hämta ut biljetter / beställa bio snacks. Och döm av min förvåning det gick bra?? Hon kassörskan kanske tittade lite konstigt på mig för exakt samma person har hört mig prata 100 miljoner gånger innan flyttande. För henne då det var en tjej kanske det var första gången en tidigare frisk person som nu låter helt annorlunda pratade? Men hon förstod mig och allt gick bra som jag nyss skrev.

 

Och igår var jag med Mormor och åt ute och jäklans vad gott det var. Kul när saker verkligen sker som inte är som vanligt. Så vill rikta ett stort tack till Mormor, då var det i alla fall inte jag som skötte talet, skönt och vila ibland med… Men då jag glömde min telefon hemma när vi gick på bio jag och Mamma. Så kommer det istället en bild här.

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Mejl för er vid funderingar & annat


 



 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *